Vyhrajte dárkový šek v hodnotě 10 000 Kč! Soutěž probíhá na našem Instagramu.

Vyhrajte dárkový šek v hodnotě 10 000 Kč! Soutěž probíhá na našem Instagramu.

Nepromeškejte příležitost vyhrát dárkový šek v hodnotě 10 000 Kč, který můžete uplatnit v našich kamenných prodejnách.

Soutěž startuje dnes 28. 11. v 19:00 na našem Instagramu a potrvá do neděle 11. 12. 2022.

Jak můžete dárkový šek vyhrát?

Sledujte náš Instagram @klenotyaurumcz a pod příspěvek se soutěží odpovězte správně na soutěžní otázku.

Výherce vylosujeme v pondělí 12.12.2022 v 19:00 na našem Instagramu.


Hodně štěstí všem!

Váš tým Klenoty Aurum

DETAILNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE KLENOTY AURUM

1. Pořadatel soutěže

1.1 Pořadatelem této soutěže (dále jen „soutěž“) je společnost KLENOTY AURUM, s.r.o., se sídlem Praha 8, U libeňského pivovaru 10, PSČ 180 00, IČ: 251 48 788, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka č. 53684 (dále jako „pořadatel“ nebo „Klenoty“).

1.2 Tato soutěž není pořádána ve spolupráci se společností Facebook ani se společností Instagram.

2. Doba platnosti soutěže

2.1 Soutěž je odstartována dne 28. 11. 2022 zveřejněním soutěžního úkolu na webových stránkách pořadatele www.klenotyaurum.cz a současně na firemní stránce Klenotů na Instagramu (https://instagram.com/klenotyaurumcz/), to vše s odkazem na tato kompletní pravidla. Soutěž končí 11. 12. 2022.

3. Účastníci soutěže

3.1 Účastníkem soutěže může být každá fyzická osoba - nepodnikatel starší 15 let, která má doručovací adresu na území České republiky (dále jako „Účastník“). Soutěžící mladší 18 let se mohou soutěže zúčastnit jen se souhlasem svého zákonného zástupce. Soutěže se mohou zúčastnit zákazníci Klenotů i ti, kteří zákazníky Klenotů nejsou. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Klenoty a dále osoby jim blízké dle § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

V případě, že se výhercem stane osoba vyloučená ze soutěže, cena se této osobě nepředá.

3.2 Výhercem soutěže může být pouze ten Účastník, který řádně splní všechny podmínky této soutěže a splní kritéria pro výherce.

4. Pravidla soutěže, výhry a podmínky získání výher

4.1 Jak se zapojit do soutěže:

(1) sledovat oficiální firemní stránku pořadatele na Instagramu (https://instagram.com/klenotyaurumcz/), obsahující příspěvek o soutěži, a současně

(2) správně odpovědět na soutěžní otázku: „Kolik kamenných prodejen má naše síť Klenoty Aurum?“ umístěnou pod příspěvek do komentářů.

4.2 Vyhlášení soutěže proběhne dne 12. 12. 2022 na Instagramu pořadatele. Výherce bude vybrán pomocí losovacího nástroje online, kde bude natočen záznam obrazovky. Výherce bude o své výhře informován nejdříve následující den, nejpozději pak do tří pracovních dnů po vyhlášení soutěže, a to v aplikaci Instagram komentářem přímo pod svým výherním příspěvkem s výzvou, aby kontaktovali pořadatele soutěže přes soukromou zprávu na Instagramu a zaslal mu svoje kontaktní údaje.

4.3 Výhru tvoří dárkový poukaz v hodnotě 10 000,-Kč, který lze uplatnit na nákup zboží v jakékoliv prodejně pořadatele.

4.4 Aby mohl výherce získat cenu, musí pořadateli doručit své kontaktní údaje (jméno,

příjmení, poštovní adresa). Pokud pořadateli výherce nepošle údaje pro zaslání výhry do 7 dní od výzvy nebo se mu nepodaří výhru doručit, výhra propadá ve prospěch pořadatele.

5. Závěrečná ustanovení

5.1 Pořadatel nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při organizaci soutěže a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení. O jakýchkoliv reklamacích či námitkách rozhoduje s konečnou platností pořadatel. Pořadatel si vyhrazuje právo bez náhrady soutěž zkrátit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její podmínky, a to tak, že změnu vyhlásí na Instagramu a/nebo webových stránkách, kde jsou k dispozici platné a úplné podmínky.

5.2 Účastí v soutěži vyjadřuje Účastník souhlas s těmito pravidly a poskytuje pořadateli souhlas se zpracováním osobních údajů, a sice jména, příjmení, adresy, telefonního čísla, e-mailu a dalších údajů, které budou získány v rámci soutěže, a to zejména pro účely organizace soutěže i marketingové účely. Souhlas je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla pořadatele; odvolání souhlasu však může mít za následek nemožnost předání případné výhry. Účastník má právo na přístup k osobním údajům, právo požádat o vysvětlení a případně právo požadovat odstranění vzniklého stavu, zejména blokování, provedení opravy, doplnění či likvidaci jeho údajů a další práva uvedená v zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

5.3 Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za jakákoli rizika a závazky související s průběhem doručování výher. Na poskytnutí výhry není právní nárok a hodnotu výher nelze vyplatit v penězích, ani je nelze vymáhat soudně. Výherce bere na vědomí, že je povinen vypořádat své případné daňové povinnosti vůči státu.