POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ  20-25%

POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ 20-25%

Prodlužte si Vánoce a využijte exkluzivních slev, které jsme si pro vás, naše věrné zákazníky připravili. Věříme, že vás potěšíme. 

Jak nakoupit se slevou?

Nákup na prodejně Klenoty Aurum

Pokud už jste držitelem věrnostní karty Klenoty Aurum, stačí se na prodejně touto kartou prokázat a získáte uvedenou slevu. V případě, že věrnostní kartu nemáte, stačí si na prodejně vypsat přihlášku, na základě které získáte věrnostní kartu Klenoty Aurum a slevu můžete ihned uplatnit.

Online nákup na webu

Při online nákupu je třeba mít vytvořený účet, pod kterým se přihlásíte. V případě, že už jste na našem webu zaregistrováni, stačí se přihlásit a sleva se vám od nákupu automaticky odečte. V případě, že zaregistrováni ještě nejste, můžete se zaregistrovat ZDE.

* Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či akční nabídkou ani s výkupem zlata protihodnotou. Sleva neplatí na produkty značky Mt. Blanc, Festina, Swarovski, Armani Exchange, Jaguar, Frederique Constant, kolekci 9999, snubní prsteny, opravy, zakázkovou výrobu a dárkové karty. Sleva se nevztahuje na výměnu zboží. Sleva neplatí pro outletové prodejny. Platí pouze pro členy Klenoty Klubu.

Klenoty Aurum