Jak změřit velikost zásnubního prstenu?

Půjčit a rychle vrátit

Vydejte se na špionážní misi a půjčte si nějaký prsten z její šperkovnice, o kterém víte, že má správnou velikost, a že jí nebude chybět. Vezměte ho do některé prodejny Klenoty Aurum, kde vám prsten změří a ochotně pomohou i při výběru. Takto máte jistotu, že zásnubní prsten bude bez problémů sedět. Zároveň vám může půjčený prsten sloužit jako inspirace co se týče stylu. Dávejte si ale pozor, aby prsten seděl na správný prst a správnou ruku.

jak-zmerit-velikost-prstenu

Zeptejte se kamarádek nebo mámy. Ale nenápadně

Kamarádky si spolu rády povídají nejen o svatebním dni, ale také o zásnubách. Mohou si také předat informace o velikosti prstenů právě kvůli příležitosti, jakou je potenciální žádost o ruku. Vaše vyvolená se o tom, jak by měl vypadat její vysněný zásnubní prsten může svěřit kamarádkám nebo své mámě. Důležité je, abyste se ptali takové osoby, která umí udržet tajemství. Tato osoba vám zároveň může pomoci při výběru zásnubního prstenu v některé prodejně Klenoty Aurum.

jak-zmerit-velikost-prstinku

Prsten si obkreslete

Abyste nevzbudili podezření tím, že vaší vyvolené nějaký prsten zmizí, obkreslete si vnitřek prstýnku pomocí tužky na papír. Zjistíte tím, jaký musí být vnitřní průměr zásnubního prstenu.

I odhad může postačit

Pokud vaše milovaná dosud žádný prsten nenosí, zkuste velikost zásnubního prstenu odhadnout. Velikosti prstenů se pohybují přibližně mezi 45 až 65 milimetry (obvod). Pokud má vaše vyvolená užší prsty, pak se bude obvod jejího prstu blížit 50 mm. Pokud jsou její prsty mohutnější, bude to kolem 60 mm. Pro přesnější odhad si zjistěte velikost svého prstu a pak ho porovnejte s jejími. Vždy je lepší koupit větší prsten, protože je mnohem jednodušší obvod zásnubního prstenu zmenšit než roztáhnout. Když zjistíte přibližnou velikost, zamiřte do prodejny Klenoty Aurum, kde máme široký výběr těch nejkrásnějších zásnubních prstenů.

Zeptejte se jí

Pokud se své vyvolené nenápadně zeptáte na velikost prstenu, ještě to neznamená, že jste ji připravili o překvapení. Neví totiž, při jaké příležitosti nastane žádost o ruku, takže překvapení určitě nezkazíte. Některé ženy spíše než překvapení ocení, když se na výběru zásnubního prstenu budou moci podílet, takže žádné tajnůstkářství není na místě a můžete se rovnou zeptat i na velikost prstenu. V tomto případě můžete do některé z prodejen Klenoty Aurum přijít spolu s přítelkyní a spolu s ní vybrat její vysněný zásnubní prsten.

Využijte její spánek

Pokud jste odvážnější, tak můžete zkusit změřit velikost prstu, když bude vaše vyvolená spát. Bude si to ale vyžadovat skutečně hluboký spánek a velkou šikovnost a obratnost z vaší strany. V opačném případě můžete vaši přítelkyni nejen vzbudit, ale také nepříjemně vyděsit.

Ať už budete kupovat zásnubní prsten tajně nebo spolu s přítelkyní, nezapomeňte na to, že nejpodstatnější je briliant na prstýnku. Osadit do zásnubního prstenu umělý kámen je něco neodpustitelného. S inspirací vám rádi poradíme i osobně, prostřednictvím online chatu, nebo taky na telefonu +420 725 208 290

Bezplatná rezervace na prodejny

14 dní na vrácení zboží

Garance originality zboží

Výhodný Klenoty klub

Přidejte se do našeho klubu

Registrace vám nezabere ani 2 minuty a ihned získáte přístup ke skvělým výhodám.

  • 1Slevové poukazy
  • 2Klubové ceny
  • 3Množství dalších výhod