SHOPPING FEVER! TŘI DNY NÁKUPNÍ HOREČKY – PROPADNĚTE JIM I VY!

SHOPPING FEVER! TŘI DNY NÁKUPNÍ HOREČKY – PROPADNĚTE JIM I VY!

I tentokrát hoďte starosti za hlavu a užívejte si – hřešte, utrácejte a rozmazlujte se, vy si to zasloužíte! Jedinečná nákupní akce Shopping Fever je tu pro vás… Myslete na sebe a dopřejte si to, po čem už dlouho sníte! Stačí, když si vystřihnete kupony konkrétních nabídek z kuponové knížky a předložíte je během placení u pokladny. Nechcete se zdržovat vystřihováním? Jednoduše si kupony zakupte prostřednictvím mobilní aplikace pro iOS nebo Android do svého telefonu, a budete je mít pořád při ruceK oblíbenému časopisu neodmyslitelně patří i oblíbená nákupní akce ELLE SHOPPING FEVER!

Proto nepropásněte víkend 13.4. - 15.4., kdy vám nabízíme slevu 22% na vše*

Sleva se na prodejně uplatňuje po předložení kupónu ze slevové knížky z dubnových časopisů ELLE, Marie Claire a JOY nebo přes zpoplatněnou mobilní aplikaci "Shopping Fever".

Více informací naleznete ZDE

 

*Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či akční nabídkou ani s výkupem zlata protihodnotou. Sleva neplatí na produkty značky Mt. Blanc, Festina, snubní prsteny, opravy, zakázkovou výrobu a dárkové šeky. Sleva se nevztahuje na výměnu zboží.

Sleva platí na kamenných prodejnách.