HODINKY LOUIS ERARD VÍCE JAK S POLOVIČNÍ SLEVOU!

HODINKY LOUIS ERARD VÍCE JAK S POLOVIČNÍ SLEVOU!

Hodinky Louis Erard patří  mezi hodinářskou špičku. Čisté linie, elegance, klasika a dotek současného ducha, láska ke švýcarské tradici.

Ke Dni matek máme pro Vás speciální dárek! Slevu na ikonické dámské hodinky této značky. A jelikož Den matek je jedním z nejdůležitějších dní v celém roce, tak máme pro vás ještě něco navíc. A to slevu na prsten značky Gucci, kterou netřeba dlouze představovat. Gucci je totiž synonymem stylu a kvality. Více než devadesát let jsou produkty Gucci navrhovány a vyráběny v centru módy, v Itálii.

Akce platí na vybraných prodejnách i na našem e-shopu do vyčerpání zásob.

Hodinky a prsten naleznete zde:

https://bit.ly/2IbcTp2

https://bit.ly/2HKaiD3

https://bit.ly/2KxR8OH

 

*Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či akční nabídkou ani s výkupem zlata protihodnotou. Sleva neplatí na produkty značky Mt. Blanc, Festina, Swarovski, kolekci 9999, snubní prsteny, opravy, zakázkovou výrobu a dárkové šeky. Sleva se nevztahuje na výměnu zboží.

**V outletech není možné uplatnit poukázky za nasbírané body, jelikož se jedná o slevovou prodejnu a slevové akce se s poukázkami za body nesčítají. Za nákup v outletech body získáváte, ale nemůžete je na outletu uplatnit.